Dostava

PODACI O DOSTAVI

Ugovor o kupoprodaji je sklopljen trenutkom prihvata ponude kupca, a proizvod će biti otpremljen dostavnoj službi u roku 5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) po primitku uplate kupoprodajne cijene, osim kod plaćanja proizvoda pouzećem. Ako kupac odabere način plaćanja pouzećem, ugovor o kupoprodaji je sklopljen trenutkom prihvata ponude, a proizvod će biti otpremljen dostavnoj službi u roku 5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) nakon sklapanja ugovora o kupoprodaji.

Proizvod će biti dostavljen kupcu na teritoriju Republike Hrvatske u roku od 8 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi.

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

Ukoliko se plaćanje vrši bankovnom doznakom (virmanom ili internet bankarstvom) kupac je dužan koristiti podatke za uplatu koje primi e-poštom od strane prodavatelja.

Ugovorena kupoprodajna cijena uključuje sve poreze i davanja te je izražena u hrvatskim kunama. Uz cijenu u hrvatskim kunama, naznačena je cijena u američkim dolarima i eurima. Napominjemo da je sredstvo plaćanja u Republici Hrvatskoj kuna, te kupac plaća trošak konverzije valuta.

OPIS NAČINA ISPORUKE PROIZVODA I TROŠKOVI DOSTAVE

Narudžbu PROTEKTA CLASSIC d.o.o., dostavlja u rokovima navedenima pod „Cijena proizvoda, način plaćanja i otprema proizvoda“. Dostava proizvoda vrši se putem Overseas Trade Co.Ltd.d.o.o. sa sjedištem u Hrvatskom Leskovcu, Zastavnice 38a, upisan u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta (MBS) 080470669, te osobnim identifikacijskim brojem (OIB) 19407280555.

PROTEKTA CLASSIC d.o.o. prije svake isporuke proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

Proizvode dostavlja Overseas Express, a dostava je raspoloživa na cjelokupnome teritoriju Republike Hrvatske i za određene otoke: raspored voznje otoci. Cijena dostave se ne obračunava prema težini paketa i naplaćuje se u paušalnome iznosu od 35,00 kn s uključenim PDV-om i navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja. Za narudžbe preko 1.000,00 kn s uključenim PDV-om dostava je besplatna.

PROTEKTA CLASSIC d.o.o. dostavu vrši samo unutar Republike Hrvatske.

Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave.

Ukoliko PROTEKTA CLASSIC d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko PROTEKTA CLASSIC d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, PROTEKTA CLASSIC d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.