Mogućnost zamjene proizvoda

Zamjena naručenih artikala moguća je u slučaju kada naručeni artikli nisu korišteni, odnosno nošeni (osim isprobavanja) u slučaju radne odjeće ili obuće i bitno je da sačuvate originalnu ambalažu (kutije, deklaracije, vrećice, etikete).

U slučaju narudžbe radnih cipela ili radne odjeće slobodno sve možete isprobati nakon što Vam artikli stignu na adresu isto kao što biste ih isprobali kod kupovine u fizičkom dućanu, a ukoliko utvrdite da Vam model odgovara, ali Vam veličina ne odgovara možete napraviti zamjenu.

Ukoliko se radi o higijenskim proizvodima kojima se vrijednost umanjuje otvaranjem ambalaže zamjene za te proizvode nisu moguće (respiratori, maske za disanje…).

Proces zamjene
Ukoliko zadovoljavate uvjete za zamjenu proizvoda možete je napraviti na slijedeći način:

1. Pošaljite nam email na info@protektaclassic.hr sa podacima Vaše ime i prezime, broj računa i artikl koji želite zamjeniti.

2. Zapakirajte narudžbu i pošaljite je na adresu Glavna 26, 40324 Goričan, PROTEKTA CLASSIC d.o.o. kurirskom službom po Vašem izboru, a ukoliko ste u blizini možete artikle vratiti izravno u naše skladište na adresi Glavna 26 Goričan.

Nakon što zaprimimo Vašu pošiljku na adresu provjerit ćemo jesu li artikli neoštećeni (ne nošeni) i u originalnom stanju kako su i poslani na Vašu adresu, te odmah nakon uspješne provjere poslati Vam novu veličinu ili drugi artikl na Vašu adresu ukoliko imamo traženi artikl na stanju. Ukoliko je proizvod potrebno naručiti ili pričekati da stigne na stanje kako bismo Vam ga poslali o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-maila koji ste naveli u formularu.

OPREZ: Ukoliko nam pošaljete artikle za zamjenu koji ne odgovaraju uvjetima za zamjenu artikala (npr. nošenu odjeću ili obuću) nažalost nećemo Vam moći napraviti zamjenu, a pošiljku ćemo Vam poslati natrag na Vašu adresu o Vašem trošku o čemu ćemo Vas prethodno obavijestiti.

3. Trošak zamjene (transporta/poštarine)
Trošak uspješne (odobrene) i neuspješne (ne odobrene) zamjene u oba smjera snosi kupac. Cijena slanja na našu adresu ovisi isključivo o načinu koji sami izaberete za slanje pošiljke na našu adresu, a trošak slanja zamjenske pošiljke na Vašu adresu nakon odobrenja zamjene iznosi 35 kuna s uključenim PDV-om.